ACB

El Baxi Manresa resisteix fin al descans a la pista del tercer i perd per 85-70

Els del Bages han estat negats en els triples amb 2 de 24. Shermadini destaca en l’Iberostar Tenerife amb 29 punts

El Baxi Manresa ha perdut per 85-70 a la pista del tercer, l’Iberostar Tenerife, que no s’ha començat a distanciar fins a dos minuts del descans. Els del Bages han estat completament negats en els triples (2 de 24) i han encaixat la seva desena derrota. Pels illencs ha destacat Shermadini amb 29 punts i 37 de valoració

Els manresans han fet un bona defensa en l’inici del partit, han mantingut al Tenerife sense anotar durant quatre minuts i han arribat a tenir una avantatge de 8 punts (7-15). Un parcial dels illencs de 7-0 ha anivellat el partit i s’ha arribat al final del primer quart amb una mínima avantatge pels visitants (16-17). En el segon quart hi ha agut intercanvi de cistelles i igualtat fins que a dos minuts del descans l’Iberostar s’ha començat a distanciar en el marcador fins el 39-30 de la mitja part.

Un nou parcial de 7-0 del Tenerife en l’inici de la segona meitat ha posat molt complicat el partit als manresans que han arribat a perdre de 20 punts (62-42). El Baxi Manresa ha intentat tornar a entrar en el partit, però mai s’ha pogut situar a menys de deu punts i l’Iberostar ha controlat la diferència fins sumar una nova victòria per 85-70.