Lliga femenina

Un positiu al València endarrereix el debut d’Oma i l’Avenida no s’entrena

Bàsquet.

Helena Oma no podrà debutar amb l’Ensino aquest divendres contra el València, per un positiu en Covid-19 a l’equip taronja, que ja haver d’ajornar per aquest motiu el seu duel amb el Bembibre –15 gener– abans de la bombolla de l’Eurocopa de la qual n’era amfitrió.

L’alera vallesana jugarà el seu primer partit amb el conjunt gallec a Bembibre l’11 de febrer i, al cap de tres dies, debutarà a Lugo com a local contra el seu ex-equip, l’Spar Girona. Oma s’ha mostrar agraïda a l’Ensino per l’oportunitat i ha dit que està molt il·lusionada, amb ganes de començar a treballar amb les seves companyes de i de jugar. Ho ha fet en la seva presentació i abans d’entrenar-se. “Em vull sentir amb més confiança i aquest canvi m’ajudarà a nivell mental” ha dit.

Alerta a l’Avenida

Un positiu en l’Izmit, rival ahir en el darrer partit de la bombolla de l’Eurolliga a Salamanca (98-72 sense Silvia Domínguez, Karlie Samuelson ni Marica Gajic, la bòsnia per lesió), obliga el conjunt castellà a aturar la seva activitat fins que confirmi que no té cap positiu a l’equip mitjançant proves PCR.

Un degoteig

El Promete - Guipúscoa que s’havia de jugar aquest dimarts (19 h) s’ha ajornat per segon cop. Havia d’obrir el 2021 –com l’Uni - Gran Canària– i el positiu d’una jugadora de l’equip de Logronyo, impedeix disputar-lo amb normalitat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)