ACB

El Baxi Manresa domina, controla i suma la desena victòria

Els manresans han derrotat per 93-103 l’UCAM Múrcia a domicili en partit ajornat

El Baxi Manresa ha sumat la seva desena victòria al guanyar a la pista de l’UCAM Múrcia per 93-103 en partit de la 18a jornada que es va suspendre en el seu moment. Els manresans han fet un partit molt complert, han dominat i han controlat el joc. El base Pérez ha destacat amb 24 punts i quatre triples, mentre que Eatherton i Martínez, han anotat 17 punts, aquest darrer també amb 4 triples.

El Baxi Manresa s’ha posat per davant en el marcador en el minut 4 de joc en mig d’un parcial de 0-8,i ha començat a dominar el partit. S’ha distanciat de 10 punts (11-21) i els ha mantingut fins al final del primer quart. Les errades i les pèrdues de la pilota han marcat els primers minuts del segon quart, però els manresans han pogut anar ampliant poc a poc la seva avantatge fins als 13 punts (28-41) amb Mason anotant dos triples. L’UCAM Múrcia ha reaccionat i ha anotat 8 punts seguits per apropar-se en el marcador fins el 36-41. Un triple de Pérez ha situat el 38-46 al descans.

El base del Manresa ha iniciat la segona meitat amb un altre triple, però els murcians han fet el seu millor joc d’atac, han agafat molts rebots sota la cistella visitant i s’han apropat només a 4 punts (47-51. El partit ha estrat en una fase intensa i ajustada que ha solucionat Pérez, anotant 15 punts en aquest quart, i ha tornat a situar al seu equip amb deu punts de marge, 64-74 al final del tercer període. En els darrers del minuts el Baxi Manresa ha arribat a la seva màxima diferència de 16 punts (70-86) després d’un triple de Martínez. L’UCAM Múrcia ha continuat lluitant, però la vitòria ha sigut pels del Bages.