Eurolliga

A Atenes a buscar la revenja

Bàsquet. Eurolliga. Els de Jasikevicius visiten la pista de l’Olympiacòs, que va vèncer al Palau en la primera volta, i ho farà amb la baixa d’Abrines, lesionat als isquiotibials de la cama dreta

El Barça visita avui (20 h DAZN) el pavelló de la Pau i l’Amistat amb la intenció de venjar-se respecte al partit perdut al Palau a la primera volta quan l’Olympiacòs de Sloukas, Spanoulis, Printezis, Vezenkov o Papanikolaou va assaltar la pista blaugrana. L’actual líder de la màxima competició continental tindrà la baixa d’Abrines, que té molèsties als isquiotibials de la cama dreta i no ha viatjat –el mallorquí no va jugar a Sant Sebastià perquè se li havia mort l’avi–. El tècnic, Saras Jasikevicius, té molt clar que estan avisats del potencial grec: “Hem de ser competitius, ells ens han guanyat a cassa i ens van anotar 96 punts; en algunes situacions van tenir més ganes que nosaltres i van estar millor físicament.” El lituà està satisfet del treball col·lectiu: “L’avantatge del Barça ha de ser ser una banqueta llarga amb moltes opcions, tots han de sortir i aportar, i estem millor ara que quan vam jugar contra l’Olympiacòs”. D’altra banda, Cory Higgins va parlar de la revenja: “Serà un gran partit i hem de trobar l’energia per intentar guanyar, tenim molta motivació perquè volem la revenja del que ens va passar al Palau.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)