ACB

Continuar invictes el 2021

Bàsquet. ACB. El Barça, en ratxa amb nou victòries seguides, rep el Múrcia de l’exblaugrana Sito Alonso, que encaixa 84 punts de mitjana

El Barça, que encadena nou victòries seguides entre Eurolliga (6) i ACB (3), vol continuar invicte aquest 2021 per arribar en les millors condicions de confiança i joc a la copa del Rei d’aquí deu dies. El base grec Nick Calathes assegura que s’està fent una bona feina: “Estem construint una gran química entre tots, cada vegada som millors i per a mi és molt fàcil jugar en aquesta plantilla.”

El tècnic del Múrcia, l’exblaugrana Sito Alonso, és pessimista amb la visita de l’UCAM al Palau Blaugrana: “Tenim molt poques possibilitats i el nostre objectiu és acostar-nos al que érem fa un mes.” Alonso considera que no ha estat bé: “Els he sotmès a una pressió més gran de la que mereixien.

Milutinov, KO tot el curs

El pivot del CSKA es va lesionar ahir a l’espatlla i haurà de ser operat perdent-se el que resta de la temporada. Mike James continuarà al CSKA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)