ACB

El Barça tritura l’UCAM en la segona meitat (92-63)

Els murcians han arribat vius al descans (37-36) però la defensa blaugrana els ha desarmat en el tercer quart

El Barça ha completat un 10-0 en tots els partits que ha jugat aquest gener superant l’UCAM al Palau en una nova exhibició defensiva dels jugadors de Saras Jasikevicius, que han trencat el partit en el tercer quart amb un 25-9. Han estat uns minuts en què s’ha vist els blaugrana gaudint fins i tot de la seva actitud defensiva, amb pressió alta, dos contra un, canvis defensius, taps i rebots, fet que ha col·lapsat totalment el joc dels visitants, que a la primera volta van ser capaços de tombar el Barça (77-73).

El Barça ha patit en el segon quart pels punts de Lima, a sota, i d’Strawberry i Frankamp i per la defensa del Múrcia, l’equip que més rebots agafa a la lliga. Un triple sobre la botzina de Hanga (37-36) ha estat el presagi del festival que vindria després. En el darrer quart, amb els de Sito Alonso desfets, els suplents, sobretot Westermann (3 triples), Bolmaro i Pustovyi, han gaudit sobre la pista. Kuric (15) i Mirotic (13) han estat els màxims anotadors de l’equip.

És la vuitena victòria seguida del Barça a la lliga des de la derrota de l’1 de desembre contra el València (90-100).