ACB

Mala peça al teler al Nou Congost

Bàsquet. Derrota del Baxi Manresa, que ja tenia lesionats Matt Janning, Guillem Jou i Eulis Báez, a casa contra el Burgos, amb lesió muscular de Dani Pérez en un segon quart nefast

Baxi Manresa 87 San Pablo Burgos 101

BAXI MANRESA:Garcia (8), Mason (9), Hinrichs (13), Vaulet (9), Eatherton (10) –cinc inicial–; Martínez (8), Tabu (4), Sajus (24), Dulkys, Pérez (2) i Sima. 27/48 de 2, 5/19 triples (2 Martínez i 1 Mason, Hinrichs i Vaulet), 18/21 tirs lliures, 35 rebots (11 Hinrichs), 26 assistències (14 Mason) i 106 de valoració (29 Sajus).HEREDA SAN PABLO BURGOS:Kravic (4), Benite (20), Salvó (5), Rivero (15), Cook (10) –cinc inicial–; Salash (10), Barrera, Infante, McFadden (22), Sakho (2), Rabaseda (5) i Horton (7). 20/35 de 2, 15/33 triples (4 McFadden, 3 Benite i Rivero, 2 Cook i 1 Salash, Rabaseda i Horton), 16/19 tirs lliures, 34 rebots (6 Rivero, Cook i Horton), 18 assistències (7 Cook) i 108 de valoració (22 Benite).PARCIALS:19-19, 11-29 (30-48), 22-28 (52-76) i 35-25 (87-101).

Derrota del Baxi Manresa, que sense Matt Janning, Guillem Jou i Eulis Báez, lesionats, va veure com Dani Pérez, suplent –Dani Garcia va sortir en l’inicial–, s’afegia a la llista de baixes quan marxava amb problemes musculars havent estat 7:16 al parquet. Era en un segon quart en què el Burgos passava per sobre dels locals, amb un 2-18 que decidia el partit.

Pedro Martínez va remarcar l’orgull dels seus homes en la segona meitat, després de destacar l’encert en el triple, tant dels homes alts com dels exteriors, de l’equip de Joan Peñarroya.

El primer triple local, de Hinrichs (9-11), va reduir la màxima en contra i va obrir un 7-0 que va tancar Sajus (13-11). El pivot lituà era el millor de l’equip i va fer la primera cistella local en el segon quart (22-28 a 6:38). Un oasi en el parcial de 2-18 amb tres triples seguits dels visitants (22-37) i un rosari de pilotes perdudes de l’equip bagenc.

El Manresa es veia més avall a l’inici del tercer quart (36-59 i 38-62) i només Hinrichs enllaçava accions per reduir el desavantatge (44-62). McFadden amb el seu dissetè punt va tancar un 0-9 que va permetre, després, al Burgos acostar-se a la trentena (50-76).

L’últim quart, un tràmit, va servir als locals per acabar amb bones sensacions, després d’un 14-3 liderat per Dani Garcia. “En la segona meitat hem fet el que hem pogut”, va posar en context Pedro Martínez.

Han estat superiors. El segon quart ha estat un desastre: no hem estat al nivell físic i tècnic