LEB Or

El Bàsquet Girona trenca la seva bona ratxa a Alacant (74-62)

L’equip ha mantingut el tipus en el primer temps però en el segon el pivot local Zohore ha imposat la seva llei

El Bàsquet Girona no ha pogut allargar la seva bona ratxa aquest 2021 i ha caigut a la pista de l’Alacant, que afrontava el partit amb urgències després de tres derrotes seguides. En ser un partit ajornat el nou base de l’equip gironí, Pedro Barral, encara no ha pogut debutar.

Els de Carles Marco han fet una bona primera part i en el primer quart, fins i tot, s’han escapat de 8 (7-15), però tres triples seguits dels locals han començat a canviar la dinàmica. L’equip ha mantingut el tipus en el segon quart però l’aparició del pivot danès Zohore (17 punts i 6 rebots) ha fet estralls a la pintura ja que s’ha cruspit Rozitis, un altre cop molt erràtic, sobretot des del tir lliure (3/8). Marco ha apostat per Faye i el senegalès ha respòs tot i que cap jugador tenia les idees clares en atac. Un triple del macedoni Gjuroski sobre la botzina ha donat la màxima diferència als locals just abans del descans.

En la segona part Zohore ha continuat fent de les seves i el partit s’ha acabat trencant amb tres triples d’Edu Martínez (66-53). Marco s’ha desesperat en l’últim quart pel cúmul d’errors dels seus jugadors. Només Faye (12 punts i 7 rebots) ha arribat als deu punts.