Eurolliga

El Barça veu tallada la ratxa de 10 victòries seguides (86-88)

L’Efes ha dominat sempre i els de Jasikevicius mai han anat per davant en el marcador

El Barça ha vist tallada la ratxa de 10 victòries seguides entre ACB i Eurolliga després de cedir contra l’Efes que va dominar des del salt inicial i mai els blaugrana es van posar per davant (86-88).

Els blaugrana han topat amb un Efes molt sòlid en defensa, amb els àrbitres permetent molt el joc físic i tapant els punts forts blaugrana. Els turcs han desplegat tot el seu arsenal de joc amb Larkin a la banqueta i amb Sanli obligant a Jasikevicius rotant els tres pivots -Oriola, Davies i Pustovyi- (26-33). 11 punts seguits de l’exblaugrana Singleton han donat la màxima renda als d’Ataman (34-44). Però el Barça ha tornat dins el partit gràcies a l’encert ofensiu amb triple al darrer segon des de mitja pista de Davies (50-53). Els 53 punts han estat la màxima anotació rebuda al descans dels blaugrana superant els 51 de l’Olympiacòs i el València.

A segon temps el Barça ha reaccionat per empatar el matx (58-58) però allà ha despertat Larkin que ha tingut cinc minuts de fantasia i un triple amb falta personal inclosa ha donat la màxima renda als turcs (67-80). En aquests minuts l’Efes ha fet molt mal en el bloqueig directe. Quan tot semblava perdut dos triples de Calathes i Westermann han fet creure en la victòria (86-88) a 12 segons pel final però els blaugrana no han sabut fer una falta per aturar el rellotge.