LEB Or

El Bàsquet Girona es fa fort a Fontajau (81-66)

Suma contra el Granada la quarta victòria en cinc partits amb Rozitis (18 punts i 10 rebots) i Busquets (25 punts) com a líders sobre la pista

El Girona ha sumat aquest migdia la quarta victòria en cinc partits a la LEB Or i continua ben viu en la lluita per accedir a la fase d’ascens ja que es col·loca a només una victòria del cinquè lloc (6-7). L’equip de Carles Marco ha estat superior a un dels seus rivals directes, el Coviran Granada (81-66), tot i que ha tingut la baixa a última hora de Faye, el seu pivot més en forma les darreres jornades. Això ha obligat, finalment, Rozitis a fer un pas endavant i el letó ha respòs a l’exigència protagonitzat el seu millor partit de la temporada (18 punts i 10 rebots). L’altre jugador clau ha estat Pep Busquets, cada vegada més letal i decisiu, amb 24 punts (5 de 8 triples).

L’equip ha marcat sempre el ritme del partit i ha consolidat més el seu domini per la lesió del center visitant, Fall. El Granada s’ha quedat sense el seu referent interior i els gironins han pogut dominar el rebot (32-26). En el darrer quart, quan els visitants s’han col·locat a un punt (62-61) després d’un parcial de 2-12, Sevillano, Cosialls i Sàbat, tres dels jugadors de l’equip de l’ascens, han mantingut l’equip serè i el triomf no s’ha escapat contra un rival que tampoc ha tingut el dia en el tir exterior per la bona defensa gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)