ACB

El tècnic del Joventut diu que van a la copa a competir

La Penya jugarà divendres (18.30 h) contra el Baskonia i Carles Duran explica que la intenció és fer el seu millor joc i que quan ho fan són difícils de guanyar

El Joventut de Badalona afronta la copa que s’inicia demà a Madrid amb ganes de disputar-la, però amb moltes més de competir. El seu rival en els quarts serà el TD Systems Baskonia contra el que s’enfrontarà el divendres a la tarda (18.30 h). L’entrenador Carles Duran ha manifestat en la roda de premsa prèvia a la competició que té molt de mèrit haver-se classificat, però que volen molt més: “Hem fet molt bona la feina des de l’agost. De dinou equips només hi participaran vuit, i nosaltres estem entre ells, però a més de participar, volem competir”. L’entrenador de Vilassar de Mar també ha explicat: “Estem fent un camí, no renunciem a res i ara és la fita de la copa, i tenim ganes de ser nosaltres. La millor Penya sempre és difícil de guanyar.”

Respecte al seu rival Carles Duran ha comentat: “És un equip molt competitiu, que no es rendeix i ve de derrotar el Madrid i el Lenovo Tenerife”, i ha explicat el que hauran de fer: “Intentar jugar el nostre millor bàsquet amb la màxima energia possible”. L’entrenador verd-i-negre veu similituds entre els dos equips i creu que el partit pot ser anivellat: “Serà un partit molt il·lusionant que estarà al 50 per cent. El TD Systems Baskonia té dues virtuts: És agressiu en tot el que fa i mai es rendeix. Tots dos equips practiquem un joc alegre, tenim jugadors amb molt de talent i necessitem la línia de tres punts per guanyar”.

El jugador Pau Ribas ha comentat respecte a la copa: “Venim a gaudir-la competint, i res millor que contra un clàssic de la competició. Som un equip jove, amb molts jugadors de la casa i poca experiència en copa, però jugarem amb molta il·lusió”. El badaloní també ha posat sobre la taula les virtuts del seu rival: “Són un equip físicament molt potent que ens posarà les coses molt difícils. És igual de complicat jugar contra ells a un, tres o cinc partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)