ACB

Zagars, cedit al Kalev estonià

El jugador ha perdut protagonisme i el club vol que mantingui la seva progressió

El Joventut i el Kalev de Tallinn (Estònia) han arribat a un acord per a la cessió del base letó Arturs Zagars fins a final de temporada. El club vol, d’aquesta manera, que el jugador continuï progressant i tingui l’oportunitat de jugar més minuts. L’entrenador del Kalev és Robert Stelhamers, actual seleccionador de Letònia, tècnic que coneix molt bé Zagars, que amb Bassas i Dimitrijevic a ple rendiment i després del fitxatge de Jackson ha gaudit de pocs minuts en els darrers partits.

Zagars, que té contracte fins el juny del 2022, va arribar als equips de base de la Penya el 2017 i un any després, l’11 de març del 2018, ja va debutar en el primer equip en un partit contra el Baskonia. El 2018/19 va jugar amb el CB Prat i la temporada passada ja va ser jugador del primer equip a tots els efectes. Va participar en 26 partits de l’ACB i en 10 de l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)