Lliga femenina

L’Spar Girona s’enfrontarà a l’Estudiantes en els quarts de la copa

serà el primer partit del primer dia (17.30 h). El conjunt gironí es trobaria en una possible semifinal amb el Perfumerías Avenida.

L’Spar Girona s’enfrontarà al Movistar Estudiantes en els quarts de final de la copa femenina que s’ha sortejat avui a València. El conjunt gironí serà el que obrirà la competició el primer dia, el dijous 4 de març, i jugarà contra el conjunt madrileny a partir de dos quarts de sis de la tarda. La copa es disputarà en el pavelló de la Fonteta de València del 4 al 7 de març. L’Spar Girona es trobaria en una possible semifinal amb el Perfumerías Avenida, l’actual campió de copa, ja que van per la mateixa part del quadre. El conjunt de Salamanca també disputarà els quarts de final dijous i jugarà contra el Durán Maquinaria Ensino, en una repetició del partit de quarts de l’edició de l’any passat. En els quarts de final que es jugaran el divendres 5 s’enfrontaran el València –l’amfitrió–, contra l’IDK Euskotren, i el Gernika enfront el Ciudad de La Laguna Tenerife. Les semifinals seran el dissabte 6 i la gran final el diumenge 7 de març.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)