Eurolliga

Monstruós Barça contra el Zalgiris (86-62)

Nova exhibició defensiva deixant els lituans en 62 punts quan n’anotaven 80 de mitjana

El Barça continua en la seva línia de joc espectacular i ha doblegat el Zalgiris, un dels millors equips de l’Eurolliga, deixant-lo en 60 punts quan arribava al Palau amb una mitjana de 80 (86-62).

El matx ha començat amb un Zalgiris encertat des del triple (3/4) i màxima igualtat entre dos equips que estaven fent un bàsquet excels (22-22). Bolmaro ha sortit ofegant Jokubaitis en la direcció i amb Higgins com a referent (9 punts). L’MVP de la copa ha continuat de forma imparable amb 17 punts (8/9 tirs de camp) al descans i llançant els blaugrana que han passat del 31-28 al 46-34.

La sortida dels de Jasikevicius ha estat una exhibició defensiva en tota regla ofegant un Zalgiris impotent. Els blaugrana han fet una sortida de 17-4 per trencar el partit (65-41). El darrer quart ha estat de tràmit. El Barça ha aprofitat per donar minuts als menys habituals. Sergi Martínez, que no havia jugat a la copa, ha estat protagonista mentre el Barça ha anat ampliant la diferència fins a un màxim avantatge de 28 punts (75-47).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)