Eurolliga

Una segona ‘bombolla’ a Girona?

Bàsquet. L’Spar Girona presenta la candidatura a organitzar els quarts de final de l’Eurolliga, que es disputen a doble partit els dies 17 i 19 de març i que l’Uni juga per primer cop, contra l’Avenida

“És en l’única cosa que pensem que val la pena arriscar-se. Volem que la nostra afició pugui tenir una alegria. A veure si la situació permet que les aficionades gaudeixin d’aquesta bombolla”, diu Pere Puig sobre la candidatura de l’Spar Girona a organitzar els quarts de final de l’Eurolliga, que el club gironí juga per primer cop en la seva història.

Es disputaran en una única seu a doble partit els dies 17 i 19 de març. L’Avenida és el rival de l’equip que entrena Alfred Julbe.

L’Uni ha presentat la documentació necessària a la FIBA per organitzar la bombolla, amb els vuit millors equips un cop disputada la primera fase, també amb els equips agrupats de quatre en quatre en diverses seus. S’enfrontaven entre ells en dues voltes, primer al desembre –el grup de l’Spar jugava a Fontajau– i després al gener –l’Avenida, que va acabar primer amb 6-0, era l’amfitrió del seu grup el mes passat.

Els vencedors de les quatre eliminatòries es classificaran per a la final a quatre, que també serà en una bombolla els dies 16 i 18 d’abril.

Si l’equip gironí i el castellà superen els quarts de la copa, el 4 de març a València, es veuran les cares en la semifinal el dia 6 en el primer dels quatre partits en tres setmanes perquè a més del doble duel de l’Eurolliga hi ha l’última jornada de la lliga regular, el 27 de març.

El Sopron hongarès i l’Asvel francès juguen l’altra eliminatòria del quadre en què hi ha els dos conjunts de la Lliga Femenina. En l’altre, els emparellaments són també entre equips de la mateixa lliga: Fenerbahçe - Galatasaray i Iekaterinburg - Dynamo de Kursk; l’últim equip en classificar-se, aquest dijous.

RIVALITAT A LA SOPA

4
cops
en 21 dies es veuran les cares l’Uni i l’Avenida si tots dos superen els quarts de final de la copa.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)