Eurolliga

Fontajau es queda sense els quarts de l’Eurolliga

Els dos partits de l’eliminatòria dels quarts de final de l’Eurolliga entre l’Avenida i l’Spar Girona es jugaran a Salamanca el 17 i el 19 de març, segons va anunciar la FIBA, que també tenia sobre la taula la candidatura de l’Uni, que havia organitzat una de les bombolles de la lligueta amb l’Schio, el TTT Riga i el Iekaterinburg. Segons el club gironí, la candidatura de l’equip espanyol s’ha acabat imposant perquè la FIBA ha prioritzat la classificació en la fase de grups. L’Avenida, que també va organitzar una de les bombolles, es va classificar com a primer i l’Spar com a segon.

El vencedor de l’eliminatòria Avenida-Uni (a doble partit i no en format play-off, jugarà la final a quatre, una fita que les gironines no han aconseguit mai. De fet, és el primer cop que arriben als quarts de final.

A Salamanca també es jugarà l’eliminatòria de quarts entre els dos equips turcs, el Galatasaray i el Fenerbahçe, mentre que els dos altres enfrontaments de quarts de final –el Kursk contra el Iekaterinburg i l’Asvel contra el Sopron– tindran lloc a Sopron (Polònia), també el 17 i el 19 de març. La seu de la final a quatre, que es jugarà del 16 al 18 d’abril, es decidirà un cop es coneguin els quatre equips que hi accedeixen, probablement al pavelló d’un d’aquests equips. Girona, doncs, encara podria veure l’Eurolliga aquest any si l’equip fa la gesta de tombar l’Avenida i demana a la FIBA ser la seu de les semifinals, que es jugaran ja (s’espera) sense tantes restriccions.

DOBLE PARTIT

L’Avenida i l’Uni es jugaran a Salamanca l’accés a la final a quatre el 17 i el 19 de març
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)