Eurolliga

Thomas Heurtel, a l’Asvel fins a l’estiu

Bàsquet. L’exbase del Barça, a França amb el club de Tony Parker fins que signi pel Madrid

“És una alegria poder disposar d’Heurtel, una autèntica referència del bàsquet francès. No ha dubtat a fer un esforç econòmic per unir-se al club.” És el propietari de l’Asvel, Tony Parker, després de convèncer l’exjugador del Barça Thomas Heurtel de signar amb el seu equip fins al final de la temporada. Desvinculat al gener del club blaugrana, el base d’1,89 m i 31 anys no pot jugar l’Eurolliga –demà l’Asvel visita el Palau Blaugrana– però és un reforç de luxe amb vista a la lliga i la copa per al club en què va jugar fa deu anys, abans d’arribar al bàsquet estatal –Alacant, Vitòria i Barcelona (des del 2017).

L’Équipe havia explicat fa tres setmanes les intencions de l’exbase dels Spurs, amb qui Heurtel va ser campió d’Europa el 2013, per mantenir-se en forma amb vista als Jocs. “Hem vist amb la selecció francesa com n’és de feliç podent jugar. Està molt motivat per acabar l’any amb força, i serà un líder que ens ajudarà a guanyar títols”, diu el propietari de l’Asvel sobre el que serà jugador del Real Madrid la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)