Lliga femenina

L’Spar Girona compleix el tràmit de Càceres (58-83)

Bàsquet.

L’Spar Girona s’ha retrobat amb el triomf a la lliga després de la derrota de dimecres a València, a Càceres i abans de tornar a la Font de Sant Lluís on dijous juga el partit inaugural de la copa contra l’Estudiantes (17.30 h).

Fàcil

Sonja Vasic no havia fallat cap tir en els primers 7:09: 7-19 amb el segon triple de la sèrbia en el que era el seu desè punt (15 valoració). L’Uni ha començat amb una 3-2 –Araújo a dalt pel rebot llarg– els primers minuts i Vasic i Reisngerová anotant en u contra u a la zona sense ajudes de les locals (4-10).

Les rotacions i els triples de les locals aturaven la progressió (Lahuerta 20-25) amb Elonu en totes les accions ofensives del segon quart: 13-23 d’ofensiu sense tocar el terra, 17-25 assistint Soler al tall i 20-27 assistida per Eldebrink. El triple de Ferrari (23-34) i Araújo per Elonu (23-31 i 25-36) tornaven a estirar la diferència que un teva - meva entre Vasic (14 punts al descans) i Reisingerová (8) deixava en 28-41 a la mitja part (14-50 en valoració).

La pivot txeca amb una bona triangulació ha obert el tercer quart (28-43) i Palau anotava de tres al cap de tres minuts assistida per Reisingerová (30-46). Eldebrink s’afegia al triple (30-49). També Pachurina (33-49) i fins i tot Vasic, que trepitjava (33-51). Però era la sueca la dominadora del concurs, amb el 36-54 que obligava Jacinto Carbajal a demanar temps mort i el 35-57 després de cistella local, sola i aprofitant un pèssim balanç defensiu. I no estava, perquè amb Araújo i Elonu juntes un triple fallat per Ferrari el convertia en el 39-62 d’ofensiu.

Elonu assistida per Palau al tercer quart (39-62 ) i a l’inici del darrer (44-64 i 44-66) reprenia el fil per mantenir-lo encara amb Palau d’assistent (44-68. Sense balanç local, Labuckiene a passada de Ferrari apropava la diferència als trenta (44-70) i, sense oposició, feia el 47-72 de tres metres.

Clàudia del Moral ha entrat a 4:45 en el seu segon partit a la Lliga Femenina, el primer com a visitant i en un bloc i continuació ha permès Elonu seguir anotant 51-76 mentre l’Al-Qázeres seguia apostant pe triple (54-76 el quart de Zaplatova).

Julbe ha tret Vasic i Reisingerová (54-78) els dos darrers minuts per acabar d’arrodonir les rotacions i Eldebrink ha afegit un nou triple (54-81) per acabar amb 14 punts, els mateixos que Zaplatova i 7 menys que Vasic, màxima anotadora del partit amb 22:04 jugats.