Eurolliga

Pau Gasol prendrà demà el pols a l’Eurolliga

Passarà la revisió mèdica amb el Barça i podrà assistir en directe al duel entre el seu nou equip, el líder, i el Baskonia

L’Eurolliga torna demà al Palau en un duel d’alta exigència del Barça contra el Baskonia (21h), que arriba a Barcelona després d’una brillant victòria contra l’Olympiacòs (91-66). El protagonista indirecte del partit serà Pau Gasol, que al matí passarà la revisió mèdica i al vespre podrà viure en directe com les gasten dos dels equips més forts i contundents defensivament de la competició. Jasikevicius, que ja compta amb tota la plantilla, va descartar en el viatge a Atenes un dels seus centers Pustovyi –competència directa per a Pau Gasol– i Sergi Martínez, que amb el retorn de Víctor Claver hauria de tenir menys protagonisme.

En el joc exterior Bolmaro podrà demostrar si el pas endavant que ha donat en els últims partits i que li ha permès passar per davant de Westermann en la rotació és definitiu. El Baskonia, de fet, viu sobretot de la inspiració dels seus dos bases, Henry i Vildoza. L’argentí va excel·lir contra els grecs (19 punts, 8 assistències i 4 recuperacions ). La defensa en aquesta posició serà clau i Bolmaro coneix perfectament Vildoza.

En el partit es retrobaran dos campions de l’Eurolliga amb el CSKA el 2019, Higgins (Barça) i Peters (Baskonia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)