Lliga femenina

Alfred Julbe vol jugar “el més de tu a tu possible” contra l’Avenida

Bàsquet.

“Acabar de pensar i decidir de quina manera defensivament s’enfoca. Si fem algun ajustament ofensiu i encarar el partit com ha de ser: el més de tu a tu possible.” És la reflexió d’Alfred Julbe moments després de la classificació de l’Avenida per a la semifinal de la copa, en què l’Spar Girona s’enfrontarà per setè cop a les castellanes en el torneig. El tècnic no va voler, per respecte i prudència, dir res després que l’Uni superés l’Estudiantes i quan encara s’havia de jugar el segon partit dels quarts de final (82-51 Avenida - Ensino).

Un os

“És un equip que representa completament la solidesa, molt dur: físicament juga completament al límit de la falta, al màxim” diu Alfred Julbe, que recorda la ratxa de partits sense perdre de l’equip de Salamanca malgrat haver jugat dues pròrrogues aquest curs a casa contra el València i el Guipúscoa: “Fan les coses molt bé, molt concentrades i lligades a la línia que demana el seu entrenador.”

“Pensar, obligar-nos a veure com hem de ser capaços a portar la pilota on som perilloses, millorar molt respecte el nostre duel en la lliga” és com encara el tècnic la semifinal d’aquest dissabte al migdia (13 h), amb el 79-61 encaixat al desembre a Würzburg com a darrer antecedent. L’Avenida ha superat l’Uni els tres últims cops que s’han vist les cares, en la final de copa fa un any a Salamanca; la semifinal de la supercopa el setembre a Bilbao i en la jornada que tancava la primera volta de la lliga.

Ben tornada

“La Chelsea ens ha donat bones sensacions a tots, espero que la gent que pugui seguir aquestes paraules pensi el mateix. Després d’una lesió prou important poder estar una estona seguida i prou sòlida ens fa estar contents” posa en valor el tècnic de l’Spar Girona sobre el paper de la base californiana en els quarts de final contra l’Estudiantes (9 punts en menys de 13 minuts), en el que era el seu retorn després de la lesió que s’havia fet al turmell a Fontajau contra el Gran Canària el 16 de febrer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)