Lliga femenina

Antoja: “Has de donar la teva millor versió. Si no, et passen per sobre”

Bàsquet.

“És un partit molt complicat, contra un equip que està demostrant que té molt ritme i un engranatge cada dia més difícil de superar i es veu en els resultats” diu Laura Antoja hores abans de la semifinal de copa entre l’Spar Girona i l’Avenida. L’ajudant d’Alfred Julbe recorda que les castellanes han tingut moments difícils aquest curs i qualifica de gran repte el partit.

“Has de donar la teva millor versió. Si no, et passen per sobre” sentencia la base de l’Avenida en el debut de l’Uni a la copa el 2012. I ho argumenta: “Mirarem de posar-los les coses complicades, que no estiguin còmodes a la pista perquè si agafen la seva dinàmica seran molt difícils de parar.”

L’interrogant

“Estem intentant recuperar al cent per cent a tothom perquè les necessitem i que cadascú doni el seu màxim” afirma la capitana de l’equip les dues primeres temporades a la Lliga Femenina, amb jugadores que seran dubte com Julia Reisingerová o que surten d’una lesió com Chelsea Gray. Antoja apel·la al punt de sort que sempre cal en aquest tipus de duels i qualifica el partit com a difícil però que amb l’energia que la caracteritza hi afegeix: “S’ha de jugar anirem a guanyar-lo que per a això estem a aquí, si no ens hauríem quedat a casa”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)