Eurolliga

El Barça ofega en defensa el Baskonia (71-57)

Els blaugrana han deixat en 23 punts menys dels que anotava fins ara l’equip vitorià (80,44)

El Barça, sense Pau Gasol al Palau com a espectador, ha tallat la ratxa de cinc victòries seguides del Baskonia en un partit boig (71-57) on la clau ha estat que defensivament ha deixat els vitorians en només 55 punts quan en tenia una mitjana de 80,44. Els de Jasikevicius continuen líders.

El Barça ha fet el millor primer quart de la temporada anul·lant un equip del potencial del Baskonia a qui ha deixat en només 4 punts, un rècord (25-4). La defensa intensa dels de Jasikevicius ha estat de llibre deixant el seu rival amb 2/11 tirs de dos, 0/5 triples, 0/2 lliures i una valoració de -7 pels vitorians mentre el Barça portava 34. Però quan semblava que seria un recital absolut el Baskonia ha tingut una reacció d’equip de caràcter com el què és i ha retallat la diferència per deixar el partit obert (30-26). Al descans 33-26). Curiosament amb Calathes a pista no van sortir les coses (19-32) en un mal partit del grec mentre amb Bolmaro han dominat (21-8).

Al tercer quart però els vitorians han tornat a mostrar el seu caràcter guanyador i un triple de Geidraitis ha empatat el matx (40-40) davant la perplexitat general. Però ha aparegut Mirotic per anotar cinc punts seguits i liderar un 7-0 (47-40). La renda s’ha mantingut gràcies a un Hanga impressionant que ha fet la jugada del matx amb una esmaixada agafant un rebot a l’aire (57-49). Al tram final han aparegut Higgins i Mirotic per anotar dos triples que han trencat la resistència del baskonia (67-54).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)