Lliga femenina

El València, el rival de l’Uni en la final de la copa

S’enfrontaran pel títol per primer cop (13.30 h) i els precedents a la lliga afavoreixen l’equip valencià, molt superior avui al Gernika (73-58)

El València serà el rival de l’Spar Girona demà a la Fonteta (13.30, Teledeporte) en la final de la copa després que l’equip local hagi superat amb molta autoritat el Gernika (73-58). Les internacionals Raquel Carrera (16 punts i 4 rebots), Cristina Ouviña (13 punts) i Queralt Casas (11 punts i 3 assistències) han estat les més destacades de l’equip valencià.

La final és inèdita en la història del torneig i no es pot parlar d’un favorit clar tot i que el València ha guanyat els dos partits que ha guanyat aquesta temporada contra les gironines, l’últim a la Fonteta per un resultat molt ajustat (58-55). Els dos enfrontaments de l’equip en les fases finals de la copa aquestes últimes temporades s’han resolt a favor de l’Uni, que arriba al partit de demà després d’haver-ne perdut quatre de seguides contra l’Avenida. La lliga és l’únic títol de competicions FEB que li falta a les gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)