Eurocopa

Una “final” a Nanterre

Bàsquet. Eurocopa. La Penya defensa 5 punts de ‘basket-average’ en un partit a vida o mort per ser a quarts contra la Virtus; els francesos venen de perdre de 25 punts a la lliga francesa

La Penya vol tornar aquesta tarda (20 h DAZN) un altre vegada a uns quarts de final de l’Eurocopa , cosa que no succeïx des del 2008 quan es va guanyar la competició. Ja han passat 13 anys i han passat molts jugadors des d’aquells Ricky, Rudy o Aíto en un equip on hi eren Pau Ribas i Carles Duran, els únics supervivents. Els números per passar ronda són molt clars: la Penya ha de guanyar o perdre de menys de cinc punts -95-90 a Badalona-. Si és així passarà el Joventut. Sinó ho farà el Nanterre. El rival als quarts ja està definit i serà la Virtus de Bolonya de Djordjevic i Teodosic, el gran favorit al títol. L’eliminatòria serà al millor de tres partits amb factor pista pels italians.

El Nanterre es va prendre el partit de diumenge a la lliga francesa amb molta tranquil·litat i sense forçar la màquina. El rival de la Penya va perdre a la pista del Bourg d’Alen Omic de 25 punts de diferència (97-72). El Nanterre, amb Cordinier com a únic referent (19 punts) és onzè amb un balanç de 4-6.

Ampliació de capital

Ahir es va aprovar l’ampliació de capital social de la Societat per un import nominal màxim de 4.914.00 euros respectant el dret de subscripció preferent de tots els accionistes. No estava obert a gent que no sigui ja accionistes. Scranton, accionista majoritari, podria doblar l’adquisició de 3,7 milions d’euros que va adquirir el 2018. D’altra banda, segons ha publicat 2Playbook el Club Tennis Mas-Ram, propietat de la Penya, podria tenir tres ofertes de compra. L’entitat verd-i-negra podria prescindir d’aquest centre esportiu, que té uns 2 mil metres quadrats, per ingressar uns diners i eixugar el deute amb Hisenda. El CT Mas-Ram està estimat amb un preu d’1,5 milions d’euros.

LA PRÈVIA

Hem d’ensenyar qui som, és un partit a vida o mort, amb pressió, però els jugadors ho volem i volem créixer
Neno Dimitrijevic
Patrocini

Basquet. Eurocopa Grup E

Pos. Equip P J G P PF PC
1 AS Mònaco 4 5 4 1 449 391
2 Joventut 3 5 3 2 431 431
3 Nanterre 2 5 2 3 418 446
4 Unicaja 1 5 1 4 404 434
  Top 16   Top 16
Darrera actualització: 02-03-2021 22:45:02

Tres àrbitres veterans per a un partit calent

Tots els focus estan posats en un matx on els dos equips s’estan jugant el seu futur a Europa. És per això que l’Eurocopa ha fet una designació arbitral amb experts per evitar problemes perquè a Europa hi ha àrbitres de menys nivell que l’ACB. El principal serà Christodoulou, que ha xiulat 15 anys a l’Eurolliga. Al seu costat Halliko (9 cursos a la màxima competició continental) i Radojkovic

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)