Eurolliga

Pau Gasol torna a il·lusionar 20 anys després

Gran partit del de Sant Boi que ha jugat 13:03 minuts amb 9 punts, 4/9 tirs de dos, 0/1 triples i 1/2 lliures

Pau Gasol s’ha convertit en el jugador que ha defensat la samarreta del Barça amb més edat (41 anys) superant el seu amic Navarro. El millor català de tots els temps ha debutat amb el Barça després de dos anys sense competir i 20 anys després de fer-ho per última vegada amb la samarreta blaugrana. El pivot de Sant Boi ha sortit de titular, ha guanyat el salt inicial i en els 4:23 primers minuts ha anotat sis punts. No hi ha hagut Joan Laporta a la llotja on sí que hi havia Navarro. Al costat de la banqueta del Barça, a la graderia, hi havia Nacho Rodríguez sol.

Jasikevicius ha fet descansar Higgins, Mirotic i Oriola, en un partit intranscendent perquè el Barça no s’hi jugava res (72-82). Quant el matx els blaugrana han començat a remolc d’un Bayern que ha tingut en l’exBarça Jalen Reynolds (14 punts), Lucic (10) i Baldwin (9). Els blaugrana han arribat a perdre de 10 punts (19-29) i tot i anar a remolc durant tot el primer temps ha acabat dins el matx al descans (37-43).

Al tercer quart s els alemanys han portat sempre la iniciativa amb diferències entres 5 i 7 punts però sempre amb el Bayern amb molta més energia i intensitat. A sis minuts pel final el Barça ha vist com el seu rival agafava 11 punts de renda (57-68). Els blaugrana han reaccionat (64-70) però Zipser ha clavat un triple i una altra cistella de Baldwin han enfonsat sobretot mentalment els blaugrana (64-75).