ACB

El Baxi Manresa deixa escapar la victòria en els dos últims minuts

Ha dominat tot el partit i ha perdut a la pista de l’Obradoiro per 90-87

El Baxi Manresa ha encaixat una dolorosa derrota a la pista del Monbus Obradoiro per 90-87 en un partit que ha dominat i en el que ha deixat escapar la victòria en els dos darrers minuts. Els manresans han arribat a dos minuts del final amb 6 punts d’avantatge (81-87), però han deixat que els gallecs anotessin dos triples consecutius i després tres tirs lliures sense que ells poguessin anotar cap punt.

El Manresa ha iniciat el partit amb un encert espectacular en els triples i ha anotat els quatre primers que ha intentat per situar-se amb un 8-14 en el minut 5. El conjunt gallec no ha pogut aturar aquest inici dels manresans, que després d’un parcial de 0-10 s’han situat amb la seva màxima avantatge de 14 punts en el minut 8 (12-26), per acabar el primer quart amb un 19-28. En el segon període ha continuat el festival de triples dels visitants que han arribat a 11 encerts en 14 llençaments (29-43). L’Obradoiro ha millorat en els últims minuts abans del descans, els manresans han fallat tres triples seguits i s’ha arribat al final del primer temps amb deu punts de marge, 39-49. ferrari ha acabat els primers vint minuts amb 18 punts i 4 de 5 triples.

En la segona meitat els gallecs han reduït poc a poc la desavantatge i han empatat (57-57) després d’un parcial de 10-2. Malgrat tot el Baxi Manresa s’ha refet gràcies a tres triples de Janning i ha arribat al final del tercer quart amb 10 punts d’avantatge (63-73). Un mal inici en els darrers deu minuts amb un 11-0 en contra ha situat a l’Obradoiro per primer cop per davant (74-73) a set minuts del final. Dos triples de Ferrari i vuit punts consecutius d’Eatherton han tornat a posar en avantatge els manresans (81-87), que no han pogut mantenir en els dos últims minuts.