ACB

El Barça va a remolc tot el partit, pot guanyar, però perd a 4 segons del final (85-87)

L’única vegada que els blaugrana han anat per davant ha sigut a 10 segons de la fi després d’un triple de Mirotic

El Barça ha perdut per 85-87 contra el Real Madrid en uns darrers segons espectaculars en els que ha pogut guanyar i ha acabat amb una derrota. Els blaugrana han estat desconeguts i han anat per darrera en el marcador i a remolc gairebé tot el partit. L’única vegada que s’han posat per davant ha sigut a 10 segons de la fi quan un triple de Mirotic ha situat el 85-84. Un 2+1 de Laprovittola a 4 segons del final ha donat el triomf als madrilenys.

Una inici desastrós de partit del Barça ha permès al Real Madrid situar-se amb un 0-9 al seu favor. Els blaugrana han fallat els dos primers tirs, que eren triples, i no han anotat el primer punt fins el minut tres i mig. L’entrada de Davies ha millorat la defensa del Barça i s’ha apropat fins a quatre punts (11-15) i s’ha arribat a la fi dels primers del minuts amb un 15-20 pels madrilenys. Smits ha situat als blaugrana a tres punts en l’inici del segon període i ha sigut l’únic que ha anotat pels locals en els primers minuts, 7 punts seguits (22-25). El Real Madrid ha aprofitat els problemes en atac del Barça per fer un parcial de 0-11 –amb tres triples seguits–, i s’ha situat amb 14 punts de marge (22-36) a quatre minuts i mig del descans. Kuric amb dos triples consecutius ha evitat que el marge s’amplies i s’ha arribat al descans amb un 33-42 pels blancs.

Dos triples seguits dels madrilenys en l’inici del tercer quart els ha tornat a situar 14 punts per davant (35-49). El Barça ha reaccionat i ha començat a jugar amb més intensitat i pressió sobre els visitants. Mirotic –8 punts seguits–; i Calathes repartint joc i anotant han portat al Barça a només perdre per un punts (56-57) a 52 segons del final del tercer quart. L’inici dels últims deu minuts ha tornat a ser dolent del Barça –0-8 en contra d’inici–; i el Real Madrid s’ha tornat a distanciar de 13 punts (61-74). Una darrera revifada blaugrana els ha acostat poc a poc en el marcador i a10 segons del final un triple de Mirotic els ha situat per davant (85-84), però no han estat fins en el darrer atac del Real Madrid i Laprovittola ha anotat un 2+1 i ha donat la victòria al seu equip.