ACB

La Penya no té premi a la remuntada (84-103)

Els verd-i-negres han remuntat 20 punts (del 34-57 al 65-68) però s’ha enfonsat al tram final

La Penya ha perdut al Palau Olímpic contra un Gran Canària (84-103) que arribava teòricament més cansat després de jugar dos partits de semifinal de l’Eurocopa. Però no ha estat així. Els canaris han imposat un ritme altíssim d’intensitat i sobretot d’encert. Al primer quart ja han agafat 10 punts de renda i al segon quart la diferència s’ha disparat fins als 21 punts (34-55).

Al tercer quart els canaris han agafat la màxima renda (34-57) però llavors ha aparegut la millor versió d’una Penya que no ha perdut cap pilota en aquest període i amb un joc col·lectiu espectacular ha estat capaç de situar-se a només tres punts (65-68). Els de Carles Duran han anotat els mateixos punts en aquest quart (34) que en tot el primer temps. Però la Penya ha pagat l’esforç i el talent del Gran Canària ha fet que anotessin cistelles claus en moments delicats i els verd-i-negres no han tingut premi a la remuntada. Al final els canaris s’han tret la pressió i ha fet un parcial de 2-15 que ha sentenciat (del 75-81 al 77-96).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)