ACB

El Baxi no falla contra el Casademont (92-82)

El domini en el rebot i els punts de Mason i Ferrari han compensat el desencert des de la línia de tres punts

El Baxi Manresa es manté ben viu en la lluita pel play-off i aquesta nit ha recuperat el vuitè lloc (14-16) amb una victòria al Nou Consgost contra el Casademont (92-82). El domini absolut en el rebot dels manresans, sense Matt Janning, ha compensat un mal dia en el tir exterior (4 de 24). Eatheron (16 punts i 11 rebots), Ferrari (17 punts i 10 assistències) i Mason (19 punts) –tots tres sortint de la banqueta– han liderat l’equip en els moments clau. Pel Casademont només Ennis (22 punts) ha tingut les idees clares.

Després d’un inici de partit igualat, amb intercanvi de cistelles, els de Pedro Martínez han pujat les línies defensives i s’han fet amb el control del ritme de joc en un segon quart molt espès per part dels dos equips. El festival ha arribat en el tercer. Amb Ferrari, Mason, Eathterton i Hinrichs en pista el Casademont s’ha vist sobrepassat per les ganes i l’encert dels manresans. La diferència s’ha disparat (60-47). En els minuts finals la truita s’ha girat i un 0-10 del Casademont, amb un joc físic i ràpid, ha obert un altre cop el partit (71-66). En el darrer quart el Manresa no ha perdut el cap i sota la direcció de Ferrari i Mason i la presència imponent un altre cop d’Eatherton no ha deixat que el Casademont es torni a acostar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)