ACB

De ‘vox populi’ a oficial

ACB. Joan Laporta rescindeix l’any de contracte que li quedava a Nacho Rodríguez i el nou director esportiu i home fort és un mite com Juan Carlos Navarro, fins ara al planter blaugrana

Joan Laporta comença a actuar i no només ho fa en el futbol sinó que també ho fa en les seccions. La primera víctima va ser Albert Soler, màxim responsable dels esports professionals. I ahir va ser el director esportiu Nacho Rodríguez, que serà rellevat en el càrrec per Juan Carlos Navarro. Era vox populi però no oficial com ara. El fins ara director tècnic blaugrana no podrà veure aixecar la desitjada Eurolliga en el cas que succeeixi tot i haver estat la persona que ha construït l’equip juntament amb Saras en l’últim any.

La Bomba Navarro ha estat des de la seva retirada com a jugador el responsable del bàsquet de base i ara Laporta li dona el comandament de la nau blaugrana de la secció. De fet, el 19 de setembre del 2017 l’exjugador va signar un contracte per 10 anys i això volia dir que aquest símbol del Barça agafaria més pes. Tot i el bon moment del primer equip, que és als quarts de final de l’Eurolliga i a l’ACB està fent un gran bàsquet, això no ha estat suficient perquè Nacho Rodríguez, que tenia un any més de contracte, continués. Navarro i Rodríguez no tenien una relació de confiança i només podia haver-hi un dels dos i, tenint en compte que Navarro era l’home de confiança de Laporta, l’entrada del president ha desencadenat tota la resta de moviments. De fet, Pau Gasol ja va explicar en la seva presentació que la seva arribada al Barça havia estat gràcies a les converses amb Navarro i amb la nova junta de Laporta.

Navarro té una gran relació amb Saras Jasikevicius, cosa que facilitarà el traspàs de poders. Ara caldrà veure com queda configurada l’estructura del bàsquet de base per saber qui serà el relleu de Navarro al planter.

LES DADES

4
anys
ha estat Nacho Rodríguez com a director tècnic del Barça. Va entrar-hi el març del 2017

BALANÇ

Ha guanyat tres copes del Rei però cap lliga ACB ni tampoc presència en una ‘final four’
1
jugador
, Claver, és l’únic que no ha fitxat Nacho Rodríguez de l’actual plantilla de 15 jugadors

Rodríguez ja no serà avui al derbi al Palau

Avui (18h Movistar) es disputa una nova jornada de l’ACB amb el derbi entre el Barça i el Baxi Manresa. Nacho Rodríguez ja no assistirà al matx. El partit és de vital importància per als manresans, que estan lluitant pel play-off i estan jugant a un nivell espectacular. Jasikevicius podria reservar alguna de les seves peces clau perquè la setmana vinent hi ha doble jornada dels quarts d’Eurolliga contra el Zenit de Xavi Pascual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)