ACB

El Joventut es queda sense benzina a Madrid (101-92)

Els verd-i-negres han fet partidàs i han arribat a dominar de 9 punts al tercer quart (53-62)

La Penya ha fet un partit excel·lent a Madrid però ha estat insuficient per tombar el líder que en el darrer quart ha despertat aprofitant el desgast verd-i-negre (101-92). La Penya ha fet debutar el júnior Malik Allen.

La Penya tornarà a jugar dissabte a l’ACB al Palau Olímpic contra el Tenerife.

Els verd-i-negres han saltat a la pista amb una mentalitat molt diferent a la dels darrers partits i això, juntament amb l’encert en el triple inicial (6/11) ha permès que els de Carles Duran hagin agafat vuit punts de renda (11-19). El Joventut ha saltat a la pista amb Brodziansky i Morgan de titulars, sense un cinc i donant entrada abans a Parrado que Tomic. I això ha servit per sorprendre Tavares i Poirier. Els verd-i-negres han agafat 10 punts de renda (32-42) però el potencial blanc ha eixugat la diferència abans del descans amb un triple a 5 segons pel final de Causeur (44-47).

Al tercer quart la Penya ha continuat fent un bàsquet brillant amb un plantejament excel·lent de Carles Duran i un Joel Parra imperial amb 10 rebots. Els verd-i-negres han arribat a la fi del tercer quart amb un bon coixí (65-72). La sortida del Madrid al darrer període ha estat fulminant. 9-0 (74-72). Els blancs han arrencat amb un 5/6 triples i han agafat vuit punts de renda (88-80 a 4:15 minuts). La Penya ha perdut encert davant la major intensitat defensiva blanca i ha vist com se li escapava una gran oportunitat de guanyar a Madrid, al líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)