Lliga femenina

Laia Palau: “La remuntada és possible”

L’Uni necessita capgirar demà els nou punts de l’anada a la Fontenta per plantar-se a la final de la lliga per sisena temporada consecutiva

L’Uni necessita capgirar demà a València (20.30 h) els 9 punts (64-73) de diferència de l’anada de la semifinal per plantar-se a la final de la lliga per sisena temporada consecutiva. L’equip, tot i les dificultats que presenta un rival més en forma, creu que és possible fer-ho. “Ho podem fer, la idea és arribar al darrer quart amb possibilitats i trencar el partit a favor nostre”, ha explicat avui Laia Palau, que és conscient que pot ser l’últim partit que juga al costat d’algunes de les jugadores amb les quals ha compartit vestidor aquest curs. “El que volem és fer el nostre millor joc perquè quan ho hem fet ha funcionat i hem demostrat que podem guanyar a qualsevol.”

“La remuntada és possible però juguem a camp contrari i a més hi haurà públic. La clau és mantenir el nostre nivell de joc durant 40 minuts i no enfonsar-nos quan elles tenen els seus moments àlgids. Cal resistir i resistir i esperar el nostre moment”, diu la jugadora, que encara no ha decidit què farà al temporada vinent. Si l’equip queda eliminat aquest podria ser el seu últim partit com a professional, tot i que el club li ha ofert la possibilitat de continuar un curs més després dels Jocs de Tòquio.

“Deu punts –hi afegeix– són bastants però no son 25”, diu la jugadora, que admet, amb tot, que l’escenari és diferent a la de la final de la copa jugada a València i que va acabar amb triomf de les gironines precisament per deu punts (62-72): “Ens trobàvem en un estat emocional diferent després de guanyar l’Avenida però creiem en la victòria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)