ACB

El Joventut perdona i perd a la pròrroga (102-93)

Dimitrijevic, que s’ha lesionat, ha fallat dos tirs lliures claus i el tir guanyador; havia estat l’heroi

La Penya ha perdut a Màlaga (102-93) a la pròrroga on ha tingut la pilota per guanyar però Dimitrijevic ha errat el tir al darrer segon. En el partit d’anada a Badalona els verd-i-negres havien guanyat 81-73. La Penya ha sortit massa tova i no ha aprofitat la dinàmica que portava per superar la defensa de l’Unicaja. Els de Katsikaris que ha agafat un màxim avantatge de 13 punts (34-21). L’entrada a pista de Joel Parra ha donat més intensitat i la Penya ha començat a retallar amb Tomic dominador dins la pintura (18 de valoració). Al descans el millor ha estat el resultat (44-38).

La sortida del tercer quart ha estat nefasta amb passivitat defensiva, sense balanç al darrera i sense energia. Els malaguenys han agafat la màxima del matx (59-45). Dos triples seguits de Morgan i Basssas han tornat a posar la Penya dins el matx (59-53). Però la Penya ha sortit adormida del temps mort malagueny i ha encaixat un 10-0 que semblava sentenciar (69-53). Però ha aparegut Dimitrijevic per carregar-se l’equip a les espatlles (20 punts) i igualar el matx (78-72 a 3:27 pel final). Dos triples de Morgan i Dimitrijevic han empatat (78-78). El de Macedònia del Nord ha posat la Penya per davant (78-82) i en un final d’infart els verd-i-negres han vist com Brizuela empatava a 8,9 segons pel final (84-84). En la pilota del partit Dimitrijevic ha errat a l’últim segon. El matx ha anat a la pròrroga. I en el temps extra només hi ha hagut un equip: l’Unicaja.

Albert Ventura s’ha convertit en el tercer jugador de la història del Joventut en defensar més vegades la samarreta verd-i-negra (294) per darrera Rafa Jofresa i Jordi Villacampa i superant l’actual president Juanan Morales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)