Eurolliga

El Barça torna a una Final a quatre set anys després amb exhibició (79-53)

Els blaugrana han dominat amb autoritat el Zenit de Xavi Pascual a qui ha arribat a dominar de 26 punts

El Barça serà el pròxim 28 de maig a Colònia en un de les semifinals contra el Milà d’Ettore Messina. Tornarà a una Final a quatre set anys després. Els blaugrana s’han desfet del Zenit de Xavi Pascual (79-53) amb una demostració d’orgull, talent i bon bàsquet. Pau Gasol ha estat espectacular amb 7 punts, 3 rebots, 4 taps i 16 de valoració.

La sortida del Barça ha estat espectacular amb molta més energia que el Zenit i aprofitant per córrer i deixant els russos sense la possibilitat d’armar la seva defensa. Després del 6-9 amb Pangos com a referent (5 punts) els blaugrana han fet un parcial de 15-3 (21-12) per agafar l’avantatge més gran de tota l’eliminatòria. Davies, en el joc interior, imparable (6 punts). L’explosió blaugrana ha arribat amb l’entrada a pista de jugadors amb gran nivell defensiu com Bolmaro, Kuric, Hanga o Smits. El base argentí, amb una esmaixada impressionant i un triple han encès les alarmes al Zenit (28-16). Un triple de Kuric i una penetració de Calathes han eixamplat més la diferència (33-18) i un 2+1 de Gasol ha arrodonit el parcial (36-20). El Zenit portava 7/26 tirs de camp i el Barça 13/20. Els blaugrana han mantingut la diferència fins al descans (43-30).

Al tercer període l’exhibició ha estat absoluta amb el Barça anul·lant absolutament el Zenit ofegant-lo, agafant 23 punts de renda (57-34) i deixant-lo amb només 9 punts al tercer quart (57-39). El darrer quart ha estat de pur tràmit amb el Barça alliberant-se de la pressió que ha tingut a la sèrie i arribant a dominar de 26 unts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)