Europeu

Laia Flores (Uni), la novetat de la preselecció de Mondelo

La barcelonina ha estat una de les sensacions a Logronyo i estarà entre les 17 millors

La catalana Laia Flores és la gran novetat de la preselecció espanyola per disputar l’Europeu que es jugarà a València del 17 al 27 de juny

Als seus 25 anys la barcelonina acaba de firmar per les pròximes temporades amb l’Uni Girona després de signar una temporada espectacular amb 15,7 punts de mitjana, 2,9 assistències i 16,9 de valoració defensant la samarreta del Promete de Logronyo. Anteriorment havia estat també a la Universitat de South Florida (NCAA) i en categories inferiors va ser bronze europeu sub18 (2014), or a l’Europeu sub20 (2015), or a l’Europeu sub20 (2016) i un bronze als Jocs del Mediterrani 3x3 sub22 (2018). A més, de Flores a la preselecció de 17 jugadores, on n’hauran de quedar fora cinc després de la preparació, hi ha tres catalanes més: Sílvia Domínguez, Laia Palau i Queralt Casas. Completen la llista de Lucas Mondelo Cristina Ouviña (València), Cazorla (Avenida), Romero (València), Rodríguez (Avenida), Conde (USK Praga), Torrens (Ekaterinburg), Quevedo (Estudiantes), Carrera i Gil (València, Ginzo (Gernika), Abalde (Ensino), Lo (Gernika) i Ndour (Hatay turc).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)