WNBA

Marta Xargay, retorn esporàdic?

Bàsquet. La gironina disputa un amistós amb les Phoenix Mercury en la pretemporada de la WNBA, gairebé un any després de l’anunci de la seva retirada temporal, i és tallada després

Marta Xargay (1,81m, 1990) ha tornat a jugar gairebé un any després de l’anunci de la seva retirada temporal. Era en la pretemporada de la WNBA, amb les Phoenix Mercury i contra les Seattle Storm, en què hi havia l’últim fitxatge de l’Spar Girona, Kennedy Burke. El triomf va ser per a les Storm (88-71) amb 2 punts en 8:14 (88-71) de la jugadora de l’Uni.

Xargay, que no jugava des del 8 de març del 2020 en la final de la copa, acabava amb 2 punts, 1 rebot i 2 assistències en 11:59. La gironina havia signat amb la franquícia d’Arizona per al training camp i era tallada just després d’aquest amistós per l’entrenadora Sandy Brondello, igual que Avery Warley-Talbert i Akela Maize. L’interrogant, ara, és si Marta Xargay continua jugant, als EUA o a Europa el curs que ve, o si el retorn a les pistes es només esporàdic.

El destí d’Adaora Elonu

L’alera pivot nigeriana que és nascuda a Houston (1,86 m, 1990) jugarà el curs que ve al Nadejda Orenburg i es retrobarà amb Èric Surís. Elonu, tercera baixa confirmada de l’Uni després de Vasic i Gray, posa punt final a la seva etapa rn la Lliga Femenina; que obria el 2013 a Burgos. També ha jugat a Huelva, Salamanca i Girona, on aquest curs va guanyar la cinquena copa dels últims sis anys. L’equip rus, que ja ha fitxat la pivot belga Kyara Linskens i l’alera nord-americana Natisha Hiedeman, jugarà l’Eurocopa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)