NBA

Kobe Bryant, Tim Duncan i Kevin Garnett, al Saló de la Fama

Els Lakers accediran al play-off directament si guanyen els Pelicans i els Blazers perden contra els Nuggets

Kobe Bryant, Tim Duncan i Kevin Garnett són els noms més destacats dels nous membres del Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial, en què també hi han passat a formar part Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich, Tamika Catchings, Kim Mulkey, Barbara Stevens i Patrick Baumann. Vanessa Bryant, la dona de Kobe, ha pronunciat un discurs amb Michael Jordan al seu costat en la cerimònia que s’ha celebrat al Mohegan Sun Arena d’Uncasville (Connecticut) i en què també hi era el jugador del Barça Pau Gasol.

Torna el rei

Els Lakers superaven per 115-122 els Indiana Pacers, en el retorn de King James que amb 24 punts, juntament amb els 28 d’Anthony Davis, lideraven l’equip en què Marc Gasol no ha jugat. Els Lakers poden accedir directament al play-off si són sisens. Per fer-ho, han de guanyar aquest diumenge els Pelicans i els Portland Trail Blazers perden contra els Denver Nuggets. En la derrota dels TWolves contra els Celtics (108-124), Ricky Rubio acabava amb 4 punts, 4 rebots i 3 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)