ACB

Bolmaro i Vaulet, a la llista d’Argentina pels Jocs

El base del Barça està explotant i el manresà ha estat clau en l’equip del Nou Congost

El base del Barça Leandro Bolmaro i l’aler pivot del Baxi Manresa Juanmpi Vaulet han estat convocats en la preselecció d’Argentina que prepararà els Jocs Olímpics de Tòquio. El seleccionador Sergio Hernández ha explicat que en pensa de Bolmaro: “Ja és un esportista de nivell olímpic, està preparat per això i es veu perquè ha jugat de 20 a 25 minuts en una Final a quatre de l’Eurolliga, el millor però encara està per arribar i ens pot ajudar molt”.

Sobre el jugador del Baxi Manresa el seleccionador també l’ha elogiat: “Ha estat molt bo i significatiu en una gran competició com l’ACB”. A la llista també hi ha Facu Campazzo (Nuggets), Laprovittola (Madrid), Luca Vildoza (Knicks), Nico Brussino (Saragossa), Gaby Deck (Thunder), Patricio Garino (Zalgiris Kaunas), Máximo Fjellerup (San Lorenzo), Luis Scola (Varese), Juan Francisco Fernández (Fernández), Marcos Delía (Trieste), Tayavek Gallizzi (Instituto), Lautaro Berra (Obras Sanitarias) i Francisco Cáffaro (Universitat de Virginia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)