ACB

El regal somiat pel Pau

Bàsquet. El Barça pot ser campió (22 h) en el que podria ser el darrer matx de Gasol: “Potser seria millor deixar de matxucar-me i tancar un capítol meravellós”

No deixis per a demà el que puguis fer avui. I menys contra el Madrid. El Barça ha d’aprofitar el seu moment dolç per sentenciar la final aquest vespre al Palau Blaugrana (22 h, #Vamos), on tornarà a haver-hi mil privilegiats que podran veure el clàssic. És cert, com va dir Tavares, que el Madrid ja va ser capaç de guanyar al Palau aquest curs, però la realitat és que des de llavors ha plogut molt. Els blaugrana estan a un nivell físic molt millor que els blancs, encara amb les baixes per lesió de Randolph, Laprovittola i Thompkins.

Serà el vuitè duel entre tots dos equips en aquest curs, amb un balanç de 5-2 per als de Jasikevicius. La victòria al Wizink Center, no només per la diferència de punts sinó sobretot per la diferència de joc en el segon temps, fa ser molt optimista de poder aixecar avui mateix el títol ACB.

L’aparició en escena de jugadors com Higgins, Davies, Mirotic i de l’MVP del play-off fins ara com és Pau Gasol està generant un major perill col·lectiu amb l’aparició puntual d’homes clau com Kuric. En el Madrid la dependència de Tavares és absoluta i quan no és a la pista l’equip se’n ressent perquè no hi ha jugadors ara mateix que generin per si sols, sigui perquè físicament estan lluny del seu millor moment, com Llull, o perquè els que marcaven diferències durant el curs són a l’NBA o lesionats.

LA PRÈVIA

Últim partit al Palau. Podria ser. Fa anys que penso que podria haver estat fa temps
Pau Gasol

Mor el tècnic del primer doblet amb el Barça

Ahir es va morir Jaume Isal, que va ser el tècnic del Barça les temporades 1958/1959 i 1959/1960 i en el seu primer any va aconseguir els títols de lliga espanyola i de copa en una gesta mai vista dins la secció blaugrana. Avui està previst un minut de silenci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)