ACB

Pau, segur que plegues?

Impacte. Gasol podria haver jugat l’últim partit en el Barça superant les expectatives més optimistes: subcampió d’Eurolliga i campió ACB

Quan el Barça va anunciar el fitxatge pel Barça després de dos anys sense jugar, molts van ser pessimistes pel que podia aportar. El de Sant Boi tenia clar que l’objectiu era posar-se en forma per intentar ajudar el Barça a guanyar. I, sens dubte, ho ha fet tot i quedar-se sense la desitjada Eurolliga. Pau Gasol, però, ha estat decisiu i serà peça fonamental en els seus últims Jocs Olímpics a Tòquio amb la selecció espanyola. Però va ser ahir l’últim partit amb la samarreta del Barça? El mateix jugador deia dimarts: “Potser seria millor deixar de matxucar-me i tancar un capítol meravellós.” Sembla que als 41 anys una cosa és mentalitzar-se per dos mesos i l’altra, aguantar tota una temporada exigent, amb 90 partits entre Eurolliga i ACB. En el play-off ha estat sublim: 11,6 punts, 5,8 rebots i 18,2 de valoració de mitjana en 15,8 minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)