NBA

Paul George exerceix de líder sense Kawhi Leonard

L’estrella dels Clippers ha anotat 37 punts i ha atrapat 16 rebots per posar els Clippers 3-2

Les males notícies per la lesió al genoll de Kawhi Leonard, que podria ser greu i perdre’s la resta del play-off, no han fet que els Clippers hagin fallat a l’Staples Center on han situat el 3-2 després d’un partidàs (119-111). Paul George s’ha multiplicat per exercir de líder i ha signat un partit memorable: 37 punts, 16 rebots i 5 assistències. Marcus Norris també ha fet un pas endavant (25 punts) i Reggie Jackson (22) també s’ha sumat a la festa. Finalment Bojan Bogdanovic (32 punts i 9/17 triples) ha estat el principal recurs dels Jazz que no ha tingut la millor versió de la seva estrella Donovan Mitchell (21 punts i 6/19 tirs de camp).

D’altra banda, els Hawks han remuntat 26 punts als Sixers (106-109) i posen contra les cordes els de Philadelphia (2-3). Els d’Atlanta poden rematar la sèrie en el sisè partit que disputaran davant els seus aficionats al State Farm Arena on en el darrer partit hi van anar 16.888 espectadors, un 98 per cent de la seva capacitat. Trae Young ha tornat a ser un malson amb 39 punts neutralitzant el partidàs de dos jugadors com Joel Embiid (37 punts i 13 rebots) i d’un Seth Curry que ha sorprès amb 36 punts i 7/12 triples.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)