ACB

Eatherton i Vaulet, del Baxi Manresa en la llista de l’ACB de dret de tempteig

Hi han un total de 20 jugadors

Dos jugadors del Baxi Manresa, Scott Eatherton i Juan Pablo Vaulet estan en la llista del dret de tempteig de l’ACB, que està formada per 20 noms. Si els jugadors d’aquesta reben una oferta d’un club, el seu club d’origen té el dret d’igualar-la i el jugadors s’ha de quedar on estava.

Els jugadors de la llista són: Scott Eatherton i Juan Pablo Vaulet (Baxi Manresa), Kyle Alexander, Obi Emegano, Melo Trimble i Kwan Cheatham (Fuenlabrada), Ondrej Balvin, John Jenkins i Jaylon Brown (Bilbao Berri), Facundo Campazzo i Gabriel Deck (Real Madrid), Tyler Cavanaugh (Canarias), Steven Enoch (Obradoiro) Conner Frankamp (UCAM Múrcia), Elias Harris i Dylan Ennis (Saragossa), Pierria Henry, Luca Vildoza i Achille Polonara (Baskonia), Nikola Kalinic (València).

Dels jugadors que volen tornar a l’ACB hi ha Deshaun Thomas del Barça, però el club ja ha comunicat que no manté la seva oferta qualificada i el jugador queda lliure per fitxar per un altre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)