Lliga femenina

El Cadí la Seu incorpora Mikayla Pivec per la propera temporada

Juga en el perímetre i té 23 anys

El Cadí La Seu ha incorporat a la nord-americana Mikayla Pivec per reforçar el perímetre la propera temporada. Nascuda a Washington, de 23 anys, arriba procedent dels Minnesota Lynx. Ja té experiència en la Lliga Femenina Endesa perquè la temporada passada va jugar amb el Campus Promete on només va estar mitja temporada. Mikayla Pivec va ser seleccionada en el 25è lloc del draft de la WNBA pels Atlanta Dream, després de la seva etapa universitària a l’Oregon State Beavers,

L’ala nord-americana ha manifestat als mitjans del club respecte al seu fitxatge: “Estic molt contenta de poder jugar a Cadí La Seu. He sentit moltes coses positives de l’entitat, equip i organització.” L’entrenador Bernat Canut es mostra satisfet per la incorporació de l’exterior nord-americana i ha comentat que la coneixen de la seva etapa universitària: “Jugadora forta, hàbil, vertical, amb punts a les mans i bona passadora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)