Lliga femenina 2

Núria Bagaria, la primera renovació grupista per al curs que ve

La base només va poder jugar 2 partits la temporada passada per una greu lesió

Núria Bagaria (1,71 m, 1999) jugarà una temporada més al GEiEG, el club de la seva vida perquè la base complirà aquest curs que ve la seva dissetena temporada a l’entitat grupista. Bagaria, lesionada de gravetat al genoll la temporada passada, només va poder disputar dos partits a la Lliga Femenina 2 (4,5 punts, 3 assistències i 6 de valoració de mitjana en més de 30 minuts).

“Estic preparada per tornar de la lesió més forta i amb més ganes que mai” diu la base, que mostra la seva satisfacció per seguir una temporada més al club de la seva vida després d’una temporada pràcticament en blanc.

Bagaria és la segona jugadora confirmada del GEiEG per al tercer curs a la Lliga Femenina 2, després que Paula Gili arribi cedida per l’Spar Girona. L’Uni i el GEiEG mantenen la seva col·laboració per als equips de formació i, el primer equip grupista, seguirà vinculat amb el d’Alfred Julbe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)