Lliga femenina

Laura Antoja seguirà al costat d’Alfred Julbe a la banqueta de l’Uni

Laura Antoja (1977) serà el braç dret d’Alfred Julbe a la banqueta de l’Spar Girona una temporada més, segons acaba de fer oficial l’Uni. La capitana de l’equip gironí en els dos primers cursos del club a la Lliga Femenina va tornar a Fontajau abans de Nadal per fer d’assistent de Julbe i, amb la marxa de David Muñoz al febrer, va agafar més protagonisme en el cos tècnic. Antoja, en l’equip campió de copa al març a València, ja va ser la fisioterapeuta de l’equip que va alçar el primer títol de lliga el curs 2014/15.

Antoja es mostra molt contenta per la renovació, per continuar a la banqueta de l’Uni i per poder seguir aportant “tot allò que crec que pot ajudar”. “Seguiré fent parella amb l’Alfred, amb qui l’any passat hi va haver bona sintonia” assegura. Pel que fa el curs que ve, diu: “Hem d’intentar consolidar-nos, seguir treballant fort, fent el projecte amb un bàsquet el més vistós possible, que doni bons resultats i, sobretot, que la gent s’ho passi bé. El projecte és molt bonic, em fa molta il·lusió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)