Lliga femenina

Laura Antoja, un any més a l’Uni

Bàsquet. La capitana de l’equip gironí en els dos primers cursos del club en la Lliga Femenina serà el braç dret d’Alfred Julbe a la banqueta de l’Spar Girona, tal com feia des del febrer passat

Laura Antoja (1977) serà el braç dret d’Alfred Julbe a la banqueta de l’Spar Girona una temporada més. La capitana de l’equip gironí en els dos primers cursos del club en la Lliga Femenina va tornar a Fontajau abans de Nadal per fer d’assistent de Julbe i, amb la marxa de David Muñoz al febrer, va agafar més protagonisme al cos tècnic. Antoja, en l’equip campió de copa al març a València, ja va ser la fisioterapeuta de l’equip que va alçar el primer títol de lliga el curs 2014/15.

Antoja es mostrava molt contenta per la renovació, per continuar a la banqueta de l’Uni i, segons va afirmar: “Per poder continuar aportant “tot allò que crec que pot ajudar.” “Continuaré fent parella amb l’Alfred, amb qui l’any passat va haver bona sintonia”, assegura la que va ser una de les claus del títol aconseguit al març i de la classificació per als quarts de final de l’Eurolliga per primer cop. “Hem d’intentar consolidar-nos, continuar treballant fort, fent el projecte amb un bàsquet com més vistós millor, que doni bons resultats i, sobretot, fent que la gent s’ho passi bé. El projecte és molt bonic, em fa molta il·lusió”, indica sobre el curs que ve, en què l’equip presenta moltes novetats, com ara la nigeriana Michaela Onyenwere i Kennedy Burke –són a la WNBA i arribaran a l’octubre–, Rebekah Gardner –l’altra nord-americana–, Binta Drammeh, Iho López i Laia Flores, que va jugar el play-off contra el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)