ACB

Pep Busquets puja al primer equip del Joventut

L’aler ha estat cedit aquesta temporada al Bàsquet Girona on ha fet 11,6 punts de mitjana

Pep Busquets serà jugador del Club Joventut Badalona 2021/22. D’aquesta manera, els verd-i-negres, que van perfilant el seu roster de cara a la pròxima temporada, comptaran amb una de les perles formades al seu planter per encarar la Lliga Endesa i l’EuroCup.

El de Granollers, que ja es va reincorporar a les files de la Penya durant el final de la temporada passada, ve de realitzar un gran any amb el Bàsquet Girona. Amb els de Fontajau, Busquets va sumar de mitjana 9 de valoració i 11,6 punts per partit, amb espectaculars percentatges d’encert: 63,6% en tirs de camp i 41% en triples. Busquets va arribar al planter de la Penya incorporant-se a la disciplina de l’Infantil B. L’escorta va debutar a la Lliga Endesa en un duel a l’Olímpic contra el València Basket (6 de gener del 2019) i va formar part del roster verd-i-negre a la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa 2019-20 a La Fonteta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)