ACB

Caicedo, Bonilla i Badji: EBA i en dinàmica del primer equip

Bàsquet. ACB. Juani Marcos i Brancou estaran cedits a l’ICG Força Lleida (LEB Or); el filial tindrà principalment júniors que jugaran en dues categories

El Barça està confeccionant el filial per al curs vinent. El club va decidir que el base argentí Juani Marcos, de la generació de Bolmaro, vagi cedit un curs al Força Lleida amb l’escorta Papi Brancou. Aquest últim ja ha debutat amb el primer equip. El club considera que Lleida és un bon escenari per créixer i agafar confiança fent un salt de la LEB Plata a la LEB Or a les ordres de Gerard Encuentra.

El Barça va renunciar a la plaça que tenia a la LEB Or en una operació a tres bandes amb el Lleida (de Plata a Or) i el Cornellà (d’EBA a Plata), que es van intercanviar les categories. El filial blaugrana jugarà a la lliga EBA amb un equip bàsicament amb júniors fent el mateix sistema que fan altres clubs com el Madrid, l’Estudiantes o la Penya. D’aquesta manera els joves doblen partits en categoria júnior i a EBA. A l’equip d’EBA, que dirigiran Roger Grimau i Víctor Sada, hi haurà quatre peces de molt futur. Tres d’elles alternaran el filial amb el primer equip perquè estaran en dinàmica total a les ordres de Jasikevicius. Són Michael Caicedo, el mexicà Bonilla i el senegalès Ibou Badji (2,18 m). En principi a l’equip també hi haurà l’uruguaià Agustín Ubal. Alguns dels jugadors que hi havia enguany al Barça B ja han anat buscant-se destí: Cuevas (Tizona), David Font (Navarra), Beraza (Guipúscoa) o Sorolla (interès Girona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)