LEB Or

Olaf Schaftenaar segueix un curs més al Girona

L’aler pivot neerlandès s’afegeix a Sàbat, Sevillano i Cosialls, que també eren a l’equip la temporada passada

Olaf Schaftenaar (2,08 m, 1993) és el quart jugador de la plantilla del Bàsquet Girona que va debutar a la LEB Or que seguirà aquest curs que ve a Fontajau. La renovació de l’aler pivot neerlandès s’afegeix a la del capità Albert Sàbat –Gerard Sevillano i Robert Cosialls ja tenien contracte signat. Carles Marco compta, doncs, amb deu jugadors perquè als quatre que segueixen s’hi han d’afegir els sis fitxatges que s’han fet públics fins ara: Èric Vila, Jaume Sorolla, Josep Franch, Pol Molins, Kaspars Vecvagars i Karamo Jawara.

“Estic content de tornar a vincular-me al Bàsquet Girona per a la temporada 2021-22. L’any passat va ser un mal any pel covid però vaig gaudir del meu temps a Girona. Em va agradar el club, els companys, els entrenadors: va ser una gran experiència. Crec que tindrem un bon equip i farem un millor paper que el curs passat” diu Schaftenaar , que va acreditar 8,5 punts (34,8 % en triples), 3 rebots i 6,3 de valoració en 21:15 de mitjana per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)