Més bàsquet

Elles no perden el compte de victòries

La selecció femenina dels Estats Units no perd un partit en els Jocs des de la semifinal del 1992 a Barcelona

La selecció femenina dels Estats Units ha iniciat el camí cap a la que pot ser la seva setena medalla d’or seguida amb una victòria contra Nigèria (72-81), amb 19 punts i 13 rebots d’A’ja Wilson i 13 i 10 de l’altra interior titular, Brittney Grine. És la 50a victòria seguida en uns Jocs de l’equip nord-americà, que no encaixa una derrota en una cita olímpica des dels Jocs de Barcelona, en les semifinals. Japó, que ha sorprès a França (74-70), serà el rival d’EUA divendres.

Diana Taurasi (10 amb un triple decisiu inclòs) i Sue Bird s’afegeixen al club de cinc presències olímpiques en bàsquet al qual hi havia des d’ahir Pau Gasol, Rudy Fernández i Luis Scola. La capitana de l’equip nigerià i exjugadora de l’Spar Girona Adaora Elonu ha acabat amb 10 punts i Chelsea Gray amb 6. L’1-11 nord-americà capgirava un sorprenent 8-1 inicial i, un posterior 0-23 encarrilava el triomf abans del descans (25-43) malgrat el triple in extremis d’Elonu (32-44).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)